tisdag 6 april 2010

Thailand eller icke Thailand...

Jag kan inte bestämma mej. Thailand i Januari eller ska man åka någon annanstans? Va har ni får tips om sol och semester resor? Sen är det ju de om man ska ta med barnen, eller kanske bara ett av dem? Egentligen borde de inte vara så svårt.. bara att boka. Men nääe..jag avvaktar lite till, eller längst en månad till om de blir Thailand..

Kom gärna med semester tips..

K R A M

6 kommentarer:

  1. svårt de där, men jag tycker antingen 2 barn eller inga, inte bara ett av dom..

    Lycka till.. =0)

    SvaraRadera
  2. Båda barnen och Thailand! ABSOLUT!!! Go for it =) det blir helt underbart!

    SvaraRadera
  3. Eftersom det blir min första resa funderar jag på att åka själv till Thailand, sen nästa sommar åka med båda. Men inte till Thailand då kanske, utan någonstans där man slipper sitta 10-14 timmar på ett flyg.. :)

    SvaraRadera
  4. Vi har varit i Thailand två gånger o båda gångerna i dec/jan..över jul o nyår o båda gångerna var pojkarna små, gick hur bra som helst. O om jag säger som så, en gång Thailand - alltid Thailand, har du varit där en gång så vill du inte åka någon annanstans sedan :)

    SvaraRadera
  5. hej hoppas skruttan piggnar till sig snart... vi har bokat resa nu, igår, åker till egypten 26 sep 2 veckor, jag har vart där 2 ggr tidigare, älskar det!!!! linnea ska emd så klart. billigt och varmt!! kram sandra j

    SvaraRadera
  6. Ja Ulrika, Thailand lockar!! :)
    Okej Sandra, gud så ni far ;) men de är ju bara att passa på. Har faktiskt tänkt på egypten också.. :D

    SvaraRadera